ny bloggsida

Har idag bytt  sida på min blogg och adressen är följande

http://moaslife.bloggplatsen.se

välkommen att glutta vad jag har på hjärtat om ditt och datt

Moa

Tjej-träff

Ikväll var vi borta hos en God Malla-vän och det var bara tjejer där.
4-benta och 2-benta var vi som hade sååå trefligt...

Campari, tilltugg
Varm pastarätt med saffran chili och räkor, rödvin
Kaffe med äppeldessert med grädde och likör

Kan det bli bättre???
Nej....verkligen inte det blev också en massa tjejsnack och mys med nya valpen Lotta och se Lisa ta hand om henne sååå bra...dom lekte och Lotta blev fostrad av Lisa jättebra.
Hon var en underbar liten Lotta sååååå söt och go det kommer att bli en mycket harmoniskt och trevlig hund av henne då hon kommer växa upp i denna lugna och fina familj.

Nu blir det bara att gå till sängs lite salongsberusad haha...nej skojar bara så mkt drack vi inte men lite mumsigt var det allt...

Må allra bäst ni som kan.................för ja kan
Moa


Far-besök

Idag var vi och besökte min lille gamle Far, i Tumba.
Men först så åkte vi till Haninge och min käre man skulle gå till Claes Ohlsson och köpa konsoller och några hyllor som vi skall sätta upp i köket så det blir lite avlastningsutrymme där.
Det var först avsikt att köpa bara konsoller men men min hittade "jättefin furuhyllor" och dom var såååå fina och billiga...ja köp dom då sa jag  jag vet ju inte så mkt om hyllkvalietet eller hur bra dom är det vet ju bara han...så så blev det...han köpte 2 st och konsoller jättefina ...svart smide......kanon.

Men pga detta så blev vi ju sååå sena till far min men det gjorde ingenting för när vi kom till honom så var han lite down....han hade nyss tagit 2 alvedon och 1 dexofen...och dom blir man down av men han förknippar alltid det men att han håller på att "dö" eller lägga av for ever...nej nej pappa lilla man blir så dåsig av dom där pillren dom skall du bara ta när du skall sova annars känns det som om man kommer att lägga av för alltid.

Sen när vi kommit hem så grillade vi fläskfile´och gjorde klyftpotatis i ugn men tzatziki till mmmmm gott som fasen var det.

Idol har vi kollat in för 2-dra kvällen och det är lika kul som alltid att se dessa människor som inte har en ända skam i sin kropp ej heller några anhöriga som kan fälla några kommentarer om att dom INTE kan sjunga,,,fan man skäms för dom...inte klokt ju en del är ju sanslöst dåliga....men kul är det att kolla in dom man får ju ett gott skratt ALLTID.



Juryn är ju som vanligt bäst och så charmiga...och Andreas och Anders är sååå gulliga killar...

Må så gott
Moa


Åkersberga-mys

Idag har vi varit i Åkersberga och kollat in en underbar liten Golden-valp som heter Flisan.
Så söt som socker var hon och så full av bus och spring i benen. Man blir fullständigt kär i den lilla, vill bara ha henne jag försökte smuggla ner henne i min stora väska men ägaren hade koll på mej hela tiden så det fanns ingen chans att ta med henne hem.


Nej skojar bara visst vill jag ha en ny hund men det får vänta tills gubben och jag inte orkar resa längre men då orkar vi väl inte heller fostra en ny liten varelse...nej det får räcka med Elin´s valpar som hon ev får till vintern och/eller våren då får vi passa på att snusa och gosa med dom små...det får vi vara nöjda med.

Nu var det slut på min långledighet och imorron skall jag jobba nattpasset det vill säga sovande jour och då blir det till att kolla på tv med dom boende efter en del  matlagning inne hos en del...sen så drar jag mej undan till vårt sovrum på jobbet och sover där tills morgonen och sen så slutan jag kl 09.00.

Min käre lille gubbe har varit sjuk och förkyld under helgen så han har inte kunnat köra taxi, men nästa helg gör han nog det för då får vi ännu mer kosing till vår nästa resa utomlands,,,vet inte vart ännu med det lutar åt Thailand i mars-10...få se det vore underbart att återkomma dit och visa gubben hur underbart det var där...rena paradiset. Hoppas Elin kan följa med det vore ju skitmysigt och bra för henne.

Nej nu skall vi stänga av alla computer och sova vår skönhetssömn...see you

Må så gott
Moa


Läkare på gott o ont

Ja se läkarna nu för tiden tar inte sinä jobb på allvar som dom borde göra inte alla invandrande läkare som man kan tro har fått sina legitimationer på postorder.
Fan dom bara sitter på sina feta arslen och glor patienterna i ögonen och funderar vad skall vi nu göra.
Har aldrig hört talas om FIBROMYALGI osv osv.
Undersöker inte ens patienten bara petar lite lätt på händerna precis som om man vore smittat av pest och säger ta alvedon mot värken.
Fan fan det är så man kan gå upp i atomer av detta ointresse att bota eller lindra för sina patieneter eller om man inte kan något så skriv  för fan en remiss till någon specialist...det är det dom är till för.
Var lite ödmjuk och erkänna att detta är inte mitt bord och skicka dom till dom som kan sin sak istället för att bara sitta som en dum fågelholk och inte kunna göra något....fy fan.

Grrrrrrr  jag blir så argggggggg

Må så gott
Moa

Ont det gör ont...det gör ont...

Vete fasen vad vi har fått för skräp i våra kroppar Elin och jag...Ont tammefan överallt MEN

Elin min dutta har det fÖrstås värre för hon har sååååå jäkla ont och har inte vant sej med smärta som vi gamlingar har gjort. För det är ju så  kroppen ställer in sej på smärta och man vänjer sej ...jo det är säkert man vänjer sej sakteliga med att gå omkring med smärta varje dag det hör liksom till vardagen och då när man blir påmind om hur jäkla ont man har så tänker man , MEN STACKARS MEJ... och det får man tänka, man är ju sej själv närmast...

MEN man skall inte bara klaga , det har varit en underbar för-höst dag idag varmt och gott, man klär sej för i för varma kläder när man går till jobbet i ottan som jag gjorde imorse ...suck jag gick upp kl 05.20 fy fasen min limosin skulle hämta mej kl 06.00 usch det var fasanfullt och jag var såååå jäkla trött. Som tur var det en chaufför som spelade ljuv mujsik i bilen och pratade inte med mej ett dugg, han brukar veta att jag är trött vid den tiden så han spelar smäktande mjuk musik för mej....snällt va...men det är inte alla som är som han en del babblar på om en massa galimatias (skitsaker) när jag bara vill sitta och meditera i baksätet det är jätteskönt att göra en sån avkoppling, man blir som en ny människa när man kliver ur bilen. Imorgon skall jag jobba kväll och då får jag sova UT ...guuuud så skönt, äta en lång god nyttig fukost med mina kära omkring mej det är en bra morgon...

Nu skall jag och gubben gå upp och sova, men innan dess så ligger vi och pratar igenom dagen som har gått och kliar varandra lite grann ..det är ett måste att avsluta kvällen sån...alltid gör vi det...

Må så gott
Moa

RSS 2.0