tebax....



Hej  igen  !!!

Nu har vi kommit tillbaka från en underbar Norrlandsresa. Vi var först i Skellefteå och bodde på hotell Vicktoria som var ett gemytligt litet familjehotell. 6 tr upp i ett höghus så utskten var grann över hela Skellefteå-centrum och dess affärs-street.

Sen bar det iväg till Boliden till Ingemar´s barn och barn-barn (5 st) små underbara ungar som välkomnade oss med många kramar och pussar. Jag har ju biivit plast-farmor och det känns väldigt underbart.
Där grillade vi och åkle runt i byn och kollade in lite mysiga sevärdheter.

Dagen efter på lördagen bar det iväg till Åsele marknad som skall vara den 3-dje största i sverige. Ja jag säger då det Norrtälje-/och Rimbo-markand kan slänga sej i väggen. Guuuud så stort så långt ögat kunde se var det stånd på stånd på stånd. En del kom ju igen men det gör inget alltid köper man något. Ingemar t.ex köpte 14 par strumpor för 100 spänn.

Kokosbollar godisremmar korvar och en jädrans m assa  var till försäljning, så det var bara att välja och vraka och provsmaka på korvarna och ostarna. Hjortronsylt var ju ett måste att inhandla.

Sen var det fikatajm i gröngräset i solen, då helt plötsligt börjar det dra ihop sej till en gedigen folkmassa vid scenen och då skulle det blir gäst-artister som skulle uppträda och det var ALCAZAR. dom var riktigt bra på att underhålla och showa.
världens hålligång och gungning blev det på "våra"  ungar dom fick dom bästa platsera framma vid scenen och artisterna var framme vid dom och sjöng vilket var mycket uppskattat, allra helst av småflickorna som sedemera ville köpa  en disco-klänning.. Nåväl denna dag till ända och när vi kom hem var vi sååå trötta och kom isäng tidigt för vi hade nästan 100 mil framför oss dagen efter..

Vi kom iväg vid halv 11 och resan hem gick väldigt bra .   Vår "chaffis" INGEMAR har tagit oss fram i en  lugn och behaglig takt genom norrlands vackra landskap....du är en så bra chaufför.....vi kom i säng kl 02.30 suck trötta men nöjda efter Norrlandsresan...

Må så gott
Moa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0