Lex Maria....???

Ja herregud vad man blir besviken  på vår "FINA" sjukvård som vi betalar så mycket skatt till...men att behandla gamla människor rätt och respektfull det kan dom inte.

Far min kom hem från Huddinge i förra vecka med en kateter för han hade svårt att tömma sin blåsa. Den skulle tas bort idag på vårdcentralen i den dumma tron om att det skulle fungera som inget hade hänt...???

Herregud det är så man blir galen...alltså dra katatern och BEORDRA honom att han skulle dricka minst 2 liter vatten + det han dricker till maten, kaffe mjölk osv osv en hel del alltså..men vem skall hålla kollen på att han kissar ur sej ordentligt....svar: INGEN   alltså inte en jävel bryr sej om han tömmer sej. Vi var hos honom idag och körde dit en tv till honom och då påminde jag honom om att han skulle kissa eftersom han drack så väldigt mycket...men han sa sen skall jag kissa...????

Följden blev ju att han ringer mej ikväll och gnyr i telefon om att han kan inte kissa alls han har sååå ont så ont stackarn. Ja det blev ju att ringa 112 och fixa så han kommer till Huddinge och blir med kateter igen. Ja vi ringde och påskynda ambulansen och dom kom väldigt fort och skjutsade honom till sjukan och där fick han snabbt en ny katater och han hade samlat på sej nästan över 1 liter i sin blåsan sånt gör mycket ont.

N yss ringde han och sa  att han satt och väntade på en taxi hem ...det var en glad o nöjd Far som kallade systrarna för änglar....det kan man lungt säga till någon som befriat en från 1liter kiss ifrån en sprängfull blåsa...HUALIGEN....

Imorgon blir det inte lätt att heta Huddinge sjukhus...haha en påringning från oss blir det....

Ha det bäst
Moa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0