Friday´s Kungsträdgården

Vilket mysigt ställe vi har varit på i kväll...jo Friday´s i Kungsan.
Vi träffades där inne i värmen vi fick bord med en gång annars brukar det vara en lång kö till bordsbeställningen men vi kom tydligen när det var ett glapp....tur för oss.


Vi beställde lite av varje och öl till detta och guuuud vad gott det var.
Jag åt kycklingfileér med parmesanost och tomater och Elin åt entrecoté med Jack Daniels-glazyr, Ingemar åt kycklingsfilé med Jack Daniels.sås till  och Hasse åt minispjäll med Jack Daniels.sås och denna sås gott folk den går inte av för hackor...herregud vad gör man den av jo ett som är säkert Jack Daniels-visky men sen då hmmmmmmm INGEN ANING. Elin tog en jättegod brownie med glass o killarna tog irish coffee jag tog bara en cappuchino som var gudomligt god. Snacka om vi vad mätta och nöjda..

Sedan satte vi oss ute i baren på Friday´s och tog en drink och mös tänk om detta hade funnits på min tid...mysfotöljer ute i det fria där man kan sitta och mysa och prata med sina vänner över en drink såååå jäkla N I C E.
Men att man kan få vara med om detta nu detta är kanon ju, det får vi göra om innan hösten kommer.

Sedan stressade vi av bara den till pendeltåget som skulle ta oss till VH (västerhaninge) och därifrån buss 848 till Stora vika ....Det var en härlig puls i storstaden med alla turister men ändå är det underbart att komma hem,
för borta bra hemma bäst...har ni hört den förut....inte tänk det har jag och det är sant.

Nu skall vi dricka sent kvällsfika och sedan sussa kudden.

Må så gott
Moa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0